ПОСЛУГИ

Найменування послугТариф за одиницю  виміру, грн. з ПДВХарактеристика робіт
Пофарбування 1 кв.м. металевої огорожі середньої складності (без вартості матеріалів)     617,00  Очистити 1 м²  огорожі спеціальними засобами  від іржі та старої фарби та провести  фарбування 1 м²  щіткою два рази.
  Встановлення хреста   (без вартості матеріалів)778,00Демонтувати існуючі намогильні споруди, спланувати площадку, викопати яму під фундамент, встановити хрест,  приготувати цементно-піщаний розчин, засипати яму щебенем, залити цементно-піщаним розчином, розрівняти поверхню  та  прибрати будівельне сміття.
Пофарбування металевого хреста (без вартості матеріалів)   537,00Очистити хрест спеціальними засобами  від іржі та старої фарби, пофарбувати  щіткою 2 рази.
  Прибирання та догляд за могилою влітку протягом місяця   964,00Очистити місце поховання від опалого листя та  стебла, прополоти бур’яни у квітнику, очистити намогильні споруди від пилу та бруду, полити зелені насадження, прибирати сміття та віднести в контейнер. Повторне прибирання і поливання проводиться через 2 тижні.
Вирубка самосійних кущів біля місця поховання (3 кв.м.)   456,00Розчистити  територію навколо місця поховання (3 кв. м), зібрати вирубану поросль та винести в контейнер.  
    Встановлення намогильної споруди (квітник, цоколь, огорожа, пам’ятник) вагою до 0.5 т. (без вартості матеріалів)2732,00  Демонтувати існуючу намогильну споруду, розчистити та підготувати площадку, викопати траншеї (ями) під фундамент, влаштувати піщаний підстилаючий шар товщиною 10-15 см, підготувати бетонний розчин, залити його в  траншеї (ями), покласти арматуру та замонолітити. Встановити деталі намогильної споруди на фундамент з влаштуванням піронів, зашпарувати шви розчином, очистити та протерти деталі намогильної споруди, прибрати площадку після закінчення робіт та вивезти будівельне сміття.
        Встановлення намогильної споруди (квітник, цоколь, огорожа, надгробок) вагою понад 0.5 т. (без вартості матеріалів)       5383,00  Демонтувати існуючу намогильну споруду, розчистити та підготувати площадку, викопати траншеї (ями) під фундамент, влаштувати піщаний підстилаючий шар товщиною 10-15 см, підготувати бетонний розчин ручним способом та залити його в  траншеї (ями), покласти арматуру та замонолітити. Провести  попереднє встановлення  деталей намогильної споруди на фундамент з влаштуванням піронів, остаточно встановити деталі намогильної споруди, підігнати та припасувати, зашпарувати шви розчином, очистити та протерти деталі намогильної споруди, прибрати площадку після закінчення робіт та вивезти будівельне сміття.  
  Надання інформації про місце поховання91,00  Записати дані замовника, в базі даних заповідника, відшукати потрібне поховання, надати замовнику інформацію про  місце поховання.  
      Надання письмової довідки про місце поховання   206,00    Записати дані замовника, в базі даних заповідника, відшукати потрібне поховання, розпечатати   довідку з даними про  місце поховання, підписати у керівника, завірити печаткою, зареєструвати і видати замовнику.      
      Надання довідки про наявність поховання померлого  на кладовищі   517,00  Записати дані замовника, в базі даних заповідника, відшукати потрібне поховання, вийти на територію кладовища та  встановити наявність  місця поховання згідно бази даних. Розпечатати   довідку з даними про наявність місця поховання померлого на кладовищі, підписати у керівника, завірити печаткою, зареєструвати і видати замовнику.  
  Прокат  1 одиниці інвентаря (лопата, граблі, сапа, відро, верейка та ін.) протягом 1 години         42,00  Взяти документи або гроші під заставу, записати дані замовника,  видати інвентар в користування, через 1 годину отримати  інвентар та повернути замовнику документ або гроші.
  Ксерокопіювання документів на право поховання    9,00  Взяти  у замовника документи на право поховання (до 4) і зробити їх ксерокопії.  
        Оформлення благоустрою поховання при встановленні намогильних споруд силами замовника   536,00  Взяти у замовника та перевірити документи, які засвідчують право власності на місце поховання, перевірити дані в електронній базі даних, вийти на місце виконання робіт та перевірити відповідність параметрів намогильної споруди чи огорожі відповідно величині місця поховання. Взяти у замовника заяву на виконання робіт, копії документів на володіння похованням, придбанням намогильної споруди та реквізитів виконавця і виписати перепустку на заїзд транспорту. По закінченні виконання робіт перевірити відповідність  обсягів виконаних робіт в межах поховання та зареєструвати намогильну споруду.  
  Одноразове прибирання місця поховання після виконання робіт сторонніми організаціями   697,00Прибрати сміття, залишки бетонної суміші та  залишки старої намогильної споруди, завантажити на тачку, підмести навколо місця поховання, вивезти сміття та розвантажити в контейнер для сміття з подальшим вивезенням на сміттєзвалище.  
    Прокат постаменту    402,00  Доставити постамент до місця поховання, розгрузити і встановити. Після проведення панахиди забрати постамент та  відвезти в склад.  
  Проведення ознайомчого огляду по Лук’янівському заповіднику на групу до 10 чол.  1380,00  Зібрати групу,  провести підготовчий інструктаж та провести ознайомчий огляд по території Лук’янівського заповідника згідно замовленої теми.  
  Проведення ознайомчого огляду по Лук’янівському заповіднику на 1 чол. (дорослого)   138,00  Провести підготовчий інструктаж та провести ознайомчий огляд по території Лук’янівського заповідника згідно замовленої теми.  
  Проведення ознайомчого огляду по Лук’янівському заповіднику на групу до 10 чол. (школярів, студентів)   690,00  Зібрати групу,  провести підготовчий інструктаж та провести ознайомчий огляд по території Лук’янівського заповідника згідно замовленої теми.  
  Проведення ознайомчого огляду по Лук’янівському заповіднику на 1 чол. (школяра, студента)    69,00  Провести підготовчий інструктаж та провести ознайомчий огляд по території Лук’янівського заповідника згідно замовленої теми.  
  Написання тексту на намогильній табличці (без вартості матеріалів)        40,00  Нанести маркером напис на намогильну табличку: призвіще, ім’я, по-батькові, дати народження та смерті померлого, кількість повних років. 
  Висікання портрета на пам’ятнику   7721,00  Нанести і висікти портрет на поверхні намогильної споруди, за фотографією, наданою замовником, очистити поверхню пам’ятника.  
  Висікання  надпису на пам’ятнику (1 знак)   40,00  Розмітити частину напису на поверхні, висікти літеру глибиною не менше 1,5 мм, очистити поверхню пам’ятника.
  Благоустрій прилеглої  до поховання території  залізобетонними плитами (без вартості матеріалів)    1822,00  Очистити територію від порослі, викопати траншеї, зробити підстилаючий шар з піску, покласти 5 плит з подальшим  горизонтальним вирівнюванням, зібрати сміття  з подальшим вивезенням до контейнера.
  Драпірування могили тканиною (без вартості матеріалів)  1035,00  Зробити дерев’яний каркас по розміру могили, розкроїти тканину, провести драпірування могили тканиною та закріпити тканину на каркасі.  
Встановлення  лавки (без вартості матеріалів)     385,00  Викопати яму до 0,8 м, встановити лавку, засипати яму щебенем та залити цементно-піщаним розчином, розрівняти поверхню  та  прибрати будівельне сміття.  
Виготовлення (встановлення) на місці поховання бетонного цоколя 1,5 м * 2,20 м     3911,00  Очистити місце встановлення цоколя від  бур’янів та порослі дерев із розплануванням землі під влаштування цоколя. Демонтувати металеві огорожі, пам’ятники та інші намогильні споруди та винести їх з ділянки. Доставити на потрібну дільницю  та перенести  до місця влаштування цоколя дерев’яної опалубки та арматури, установити. Виготовити ручним способом бетонну суміш (гарцовку) та перенести її на  місце виготовлення бетонного цоколя. Виготовити цоколь з укладанням  бетонної суміші з ув’язкою арматури на кутах, утрамбувати суміш, відшліфувати цоколь з 3 сторін. Демонтувати  опалубку, очистити та винести з  місця влаштування цоколя, прибрати місце роботи.  
Виготовлення (встановлення) на місці поховання бетонного цоколя 2,20 м * 2,20 м4445,00  Очистити місце встановлення цоколя від  бур’янів та порослі дерев із розплануванням землі під влаштування цоколя. Демонтувати металеві огорожі, пам’ятники та інші намогильні споруди та винести їх з ділянки. Доставити на потрібну дільницю  та перенести  до місця влаштування цоколя дерев’яної опалубки та арматури, установити. Виготовити ручним способом бетонну суміш (гарцовку) та перенести її на  місце виготовлення бетонного цоколя. Виготовити цоколь з укладанням  бетонної суміші з ув’язкою арматури на кутах, утрамбувати суміш, відшліфувати цоколь з 3 сторін. Демонтувати  опалубку, очистити та винести з  місця влаштування цоколя, прибрати місце роботи.  
Встановлення готового бетонного цоколя                       2,20  м * 2,20 м3214,00  Очистити місце встановлення цоколя від  бур’янів та порослі дерев із розплануванням землі під влаштування цоколя. Демонтувати металеві огорожі, пам’ятники та інші намогильні споруди та винести їх з ділянки. Перенести  опалубки та бетонний цоколь на  місце встановлення. Виготовити ручним методом бетонну суміш (гарцовку), доставити її  на місце встановлення бетонного цоколя. Виготовити фундамент з укладанням  бетонної суміші з арматурою та утрамбуванням, влаштування бетонного цоколя на фундамент та його з’єднання по кутах. Розібрати, очистити та винести опалубки  з місця встановлення бетонного цоколя, прибрати місце роботи.  
Вилучення урни з прахом померлого з ніші, розташова-ної в колумбарній стіні.  418,00  Демонтування гранітної плити перекриття. Вилучення урни з прахом померлого з колумбарної ніші. Прибирання колумбарної ніші. Укладання та закріплення гранітної плити перекриття по периметру. Прибирання сміття.  
Супровід екскурсійного обслуговування зовнішніми екскурсоводами для організованих туристичних груп274,00  Зареєструвати дані щодо екскурсії, яку планується провести. Надати екскурсоводу необхідну інформацію щодо дотримання вимог Законів «Про поховання та похоронну справу» та «Про інформацію». Узгодити маршрут запланованої екскурсії. Надати екскурсоводу необхідну інформаційну підтримку, доступ до місць поховань, що входять до екскурсійного маршруту з виходом на територію.  
Одноразове прибирання та догляд за могилою482,00  Очистити місце поховання від опалого листя та  стебла, прополоти бур’яни у квітнику, очистити намогильні споруди від пилу та бруду, полити зелені насадження, прибирати сміття та віднести в контейнер.  
Вилучення урни з прахом померлого з існуючої могили літньої пори456,00  Вихід з замовником на місце поховання. Підготовка до проведення робіт з вилучення урни з прахом померлого з існуючої могили літньої пори (очищення від бур’яну, коріння та ін.). Викопування урни. Прибирання сміття.  
  Вилучення урни з прахом померлого з існуючої могили зимової пори  617,00  Вихід з замовником на місце поховання. Підготовка до проведення робіт з вилучення урни з прахом померлого з існуючої могили зимової пори (очищення від снігу, коріння та ін.). Викопування урни. Прибирання сміття.  
  Демонтаж намогильної споруди вагою до 0,5 т при вилученні урни з прахом померлого з існуючої могили  482,00  Розбирання намогильної споруди на окремі деталі із вибиванням піронів та перенесення їх у бік на час виконання робіт. Розбиття бетонного майданчика та фундаменту. Прибирання будівельного сміття.                                    
  Демонтаж намогильної споруди вагою від 0,5 т при вилученні урни з прахом померлого з існуючої могили  643,00  Розбирання намогильної споруди на окремі деталі із вибиванням піронів та перенесення їх у бік на час виконання робіт. Розбиття бетонного майданчика та фундаменту. Прибирання будівельного сміття.  
Найменування послугТариф за одиницю  виміру, грн. з ПДВХарактеристика робіт
            Виготовлення на місці поховання бетонної стяжки 2,20 м *2,20 м * 0,10 м4000,00  Вихід на місце встановлення та обмір ділянки для установлення. Очищення місця встановлення від  бур’янів та порослі дерев із розплануванням землі під влаштування бетонної стяжки. Демонтаж металевих огорож, пам’ятників та інших намогильних споруд та винесення їх з дільниці. Доставка на потрібну дільницю  та перенесення  до місця влаштування бетоної стяжки дерев’яної опалубки та арматури, установлення. Виготовлення ручним способом бетонної суміші (гарцовки) та доставка її до дільниці. Перенесення  бетонної суміші (гарцовки) на  місце виготовлення бетонної стяжки. Виготовлення стяжки з укладанням  бетонної суміші з ув’язкою арматури на кутах, утрамбування суміші. Демонтаж  опалубки з її очищенням та винесенням з  місця влаштування бетонної стяжки. Прибирання місця роботи.
Тарифи на ритуальні послуги, які включено до необхідного          мінімального переліку окремих видів ритуальних послуг, що надає Державний історико-меморіальний Лук’янівський заповідник 
  
Найменування послугТариф за одиницю  виміру, грн.Характеристика робіт
Оформлення договору-замовлення на організацію та проведення поховання20,00Опрацювання необхідних реквізитів у формі договору-замовлення в комп’ютерній програмі.Опрацювання договору-замовлення, друкування, подання на підпис замовнику. Опрацювання даних у відповідному журналі обліку.
Підпоховання  урни з прахом померлого в існуючу могилу літньої пори (без вартості бетонної ніші)218,00Розмітка площадки для копання ями.Копання ями ручним способом в існуючій могилі згідно з розміром бетонної ніші.Підсипання підстеляючих шарів піску.Встановлення бетонної ніші в викопану яму, засипання отворів та утрамбування землі навколо ніші.Укладання гранітної чи вібропресованої плити.Підсипання та розпланування землі.
Підпоховання  урни з прахом померлого в існуючу могилу зимової пори (без вартості бетонної ніші)265,00Ті ж
Копання могили довжиною 1,6 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом в разі проведення підпоховання в існуючу могилу літньої пори927,00Розмітка на грунті окреслення могили.Розпушення грунту ручним способом.Викидання грунту на брівку. Очищення берми.Зачищення поверхні дна та стінок могили.Закривання труни.Опускання труни з тілом померлого в могилу.Закопування могили та формування намогильного насипу.Оформлення намогильного насипу вінками та квітами.Встановлення реєстраційної таблички.Одноразове прибирання територіїбіля могили.
Копання могили довжиною 1,6 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом в разі проведення підпоховання в існуючу могилу зимової пори1548,00Ті ж
Копання могили довжиною 2,0 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом літньої пори1082,00Ті ж
Копання могили довжиною 2,0 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом зимової пори1808,00Ті ж
Поховання урни з прахом померлого в нішу, розташовану в колумбарній стіні251,00Демонтування гранітної плити перекриття.Прибирання колумбарної ніші.Поховання урни з прахом померлого в колумбарну нішу.Укладання та закріплення гранітної плити перекриття по периметру з нанесенням силіконового герметика на шви ніші.Прибирання сміття.
Підпоховання  урни з прахом померлого в нішу, розташовану в колумбарній стіні284,00Демонтування гранітної плити перекриття.Прибирання колумбарної ніші.Підпоховання урни з прахом померлого в колумбарну нішу.Зачищення країв ніші від слідів силіконового герметика.Укладання та закріплення гранітної плити перекриття по периметру з нанесенням силіконового герметика на шви ніші.Прибирання сміття.
Копання могили довжиною 2,2 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом в разі проведення підпоховання в існуючу могилу літньої пори1275,00Розмітка на грунті окреслення могили.Розпушення грунту ручним способом.Викидання грунту на брівку. Очищення берми.Зачищення поверхні дна та стінок могили.Закривання труни.Опускання труни з тілом померлого в могилу.Закопування могили та формування намогильного насипу.Оформлення намогильного насипу вінками та квітами.Встановлення реєстраційної таблички.Одноразове прибирання територіїбіля могили.
Копання могили довжиною 2,2 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом в разі проведення підпоховання в існуючу могилу зимової пори2129,00Ті ж
Копання могили довжиною 2,0 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом в разі проведення підпоховання в існуючу могилу літньої пори1159,00Ті ж
Копання могили довжиною 2,0 м, шириною 1 м, глибиною 2 м у ґрунті I групи ручним способом в разі проведення підпоховання в існуючу могилу зимової пори 1935,00Ті ж
Демонтаж намогильної споруди вагою до 0,5 т при підпохованні в родинну могилу170,00Розбирання намогильної споруди на окремі деталі із вибиванням піронів та перенесення їх у бік на час виконання робіт з підпоховання.Розбиття бетонного майданчика та фундаменту.Прибирання будівельного сміття.
Демонтаж намогильної споруди вагою від 0,5 т при підпохованні в родинну могилу227,00Ті ж
Монтаж намогильної споруди з влаштуванням фундаменту вагою до 0,2 т при підпохованні в родинну могилу1381,00Підготовка майданчика.Копання ями та траншеї під фундамент, балки або арматуру.Влаштування піщаного підстильного шару товщиною 100-150 мм.Підготування бетонного розчину та залиття його в ями і траншеї.Покладання балки або арматури, замонолічення.Доставлення деталей пам’ятника до місця встановлення.Приготування цементного розчину ручним способом.Встановлення пам’ятника, постаменту на фундамент з влаштуванням піронів.Зашпарування швів розчином, очищення та протирання конструкції.Прибирання майданчика після закінчення робіт.
Монтаж намогильної споруди з влаштуванням фундаменту вагою від 0,2 т до 0,5 т при підпохованні в родинну могилу1772,00Ті ж
Монтаж намогильної споруди з влаштуванням фундаменту вагою від 0,5 т до 0,7 т при підпохованні в родинну могилу2318,00Ті ж
Монтаж намогильної споруди з влаштуванням фундаменту вагою від 0,7 т до 1,0 т при підпохованні в родинну могилу2719,00Ті ж
Монтаж намогильної споруди з влаштуванням фундаменту вагою від 1,0 т до 1,3 т при підпохованні в родинну могилу3472,00Ті ж
За додатковою інформацією звертатися до адміністрації заповідника